Fysiotherapie | Tilburg | Reeshof

Een enthousiast team staat klaar om u gezond en actief te krijgen. Neem contact op via 013 579 99 40 en maak direct een afspraak.
De eerste stap is zo gezet!

Zoeken

Twitter

Volg FysioDalem

Dalem fit!

Begin 2013 goed en schrijf je in voor Dalem Fit!

Voor mensen die willen sporten onder begeleiding hebben wij: Dalem Fit!

Dalem Fit! is een uur samen sporten in onze sportzaal op een vast moment in de week en met deskundige begeleiding. De groepen bestaan uit maximaal 8 personen. 

U kunt trainen op de cardio toestellen en met andere oefen- en trainingsmaterialen. Dit wordt afgewisseld met matoefeningen. Voor de start van de eerste training vindt er een individueel intakegesprek plaats van 30 minuten. In dit gesprek bespreken we uw gezondheid en uw doel. Wij meten uw bloeddruk, gewicht en testen uw conditie. Op basis van uw doelen stellen we samen met u een trainingsprogramma op.

De trainingstijden
- Maandagavond        19.00 - 20.00 uur / 20.00 uur - 21.00 uur
- Donderdagavond     18.00 - 21.00 uur

Aanmelden?
Vul het inschrijfformulier in en het gezondheidsformulier. U kunt aangeven in welke peridoe u wilt trainen. U mag vooraf aangeven welke weken u eventueel niet kunt trainen. Deze trainingen worden dan niet in rekening gebracht. Zodra wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, nemem wij contact met u op om een afspraak te maken voor het gesprek. 

Kosten en betaling
De kosten voor het eerste gesprek en de test zijn € 23,95
De kosten per training bedragen € 8,00

Betaling vindt plaats voor aanvang van de trainingen. We zien u graag op onze trainingen van Dalem Fit! Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Blog comments powered by Disqus

Loading posts...